Wednesday, November 09, 2011

Berlusconi - és ami jön (káosz vagy u.a...)

a posszibilis utódok listáján szerepel Gianni Letta, (fő tanácsadó volt B. mellett) de ugyanakkor a Goldman Sachs embere is Olaszországban. Na most képzeld el, hogy a Goldman Sachs lesz Itália miniszterelnöke...:)) na neeeee

vagy mivel nincs elfogadható, parlamenti többséggel bíró, vagy egyéb jó fazon (Mario Monti pl. jó lenne, de nincs parlamenti támogatója) Frattini lemond mert a kormány szembefordult vele, (hát persze B. megdumálta a kormányt, hogy ezt a fickót utálják…) Amato öreg - szóval elképzelhető, hogy a cavaliere (B) aszongya, hogy mivel nincs igazi utód, még kormányozgat egy kicsit - ügyvezetőként, bunga-bunga kavaróként, milliárdosként - akárhogy.

Imádják az olaszok (igaz, most már nem annyira, de mégis...); hogy a túróba csinálja? - nem tom. A cavalliere nagy színész, amit ez össze játszott az utsó napok szavazásain… csak mimikában, - azt díjazni kéne.... Tudatos médiahsználó, tudja mikor hogyan ki fényképezi és annyi arca van, amennyit akarsz: szomorú, vigyori, szexis, nemzetért aggódó, csajozós, imádkozós, halálra készülős stb.

Most épp készíti elő saját túlélését: választások, melyekben vmilyen helyet csak kibrusztol magának.

Vagy nem. Akkor majd hátulról - színfalak mögül - irányít (Szicilia a zsebében van:)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home