Friday, October 12, 2012

Mi lenne, ha nem fikáznák egymást?

Az ellenzékről beszélek. Az LMP fikázza a Millát, a szocik Bajnait, a Milla Gyurcsányt, GyF Bajnait - a média pedig abból él, hogy az egész ellenzéki társulatot bohócnak láttatja, miszerint annyira bénák, hogy képtelenek egyesülni. (Hadd tudja meg a t. Választó,hogy mindenki béna a másik oldalon. Tehát el se menjen regiszt-választ - maradjon távol az egész katyvasztól.)

Hát ez így nem fog menni. Mi lenne, ha nem fikázással kezdenék a (korai) kampányt? Ha nem teccik Bajnai, nem mennek el, de kussba lennének, akinek tetszik, elmegy, de nem kommentálja. Bajnai meg azt mond, amit tud/akar, és majd kiderül. De már a startvonal előtt kilőni a versenyzőket – nem sportszerű. Rosszabb: így minden marad a régiben 2014 után.

Nagyon nem teccik nekem ez a szitu, melyben a baloldal egymást végzi ki, ahelyett, hogy ezt a munkát rábízná a kormányoldalra (úgyis nekik fognak esni…) Nem, most egymást csesztetik, a választó meg még jobban megutálja az egészet: az establishment pártjait is, meg a civileket is.

Más utálni való meg nincs ezen a térfélen. A kör bezárul.

8 Comments:

Anonymous bölcsészhallgató said...

"Plusz pontért": Hova tűnt a politikából a humor?

Fri Oct 12, 09:01:00 PM 2012  
Blogger alma said...

isteni beszólás: tényleg, ezekben egy fikarcnyi humor sincs, pedig a poén ölni is tud, meg feldobni is, és egyáltalán az életminőség része. Ah, tehetségtelenek...

Sat Oct 13, 08:12:00 AM 2012  
Anonymous Anonymous said...

Élet-halál harc esetén nincs humor. :(( (bankár)

Sat Oct 27, 11:01:00 PM 2012  
Blogger alma said...

szia bankár - long time no see. A Hirszerzőn lekonyult a blogolás, tudod? (biztos tudod, mindent tudsz...)
a humor. - hát tényleg nincs ha folyik a vér (élet-halál harc) de mégis hiányzik. Mindenki olyan halálkomoly, eh, uncsi.

Fri Nov 02, 08:53:00 AM 2012  
Anonymous Anonymous said...

Kedves Alma! Sajnos lekonyult a hírszerző. A blog azért még elzötyög valahogy. Ha jó témát ír az ember megvan a napi 200-250 olvasó átlagban. Mikor jutnék én el ennyi emberhez más módon? :))
A gond az, hogy lassan a HVG -tól is lelépnek a jó újságírók. Szerintem sehol nincs pénz. Illetve van egy helyen, - az a kormány. :))
(bankár)

Sun Nov 04, 12:45:00 AM 2012  
Blogger Unknown said...

üdv

nem lehet, hogy a humorral ugyanúgy nem tudnának kezdeni semmit a "nacionalistáink" mint a liberálisok az "ellnséggel" (Tatár Gy.)?

Tue Nov 06, 11:02:00 AM 2012  
Blogger alma said...

Borsai: poén nálad!

Thu Nov 08, 06:44:00 PM 2012  
Blogger alma said...

Bankár, kedves Bankár de hiányzol a bejegyzésekben. Én nem járok már a Hírszerzőbe. Bekönyörögtem magam a HVG-be, még nem publikus - valamikor november végén indul élesben. Fingom sincs kik fogják írni - próbáld meg, azért te tudol annyit amivel ott villoghatnál. És akkor ott dumálhatnánk is - per bejegyzés-komment stb.
Egyébként: minden tönkremegy...:))) sajnos

Thu Nov 08, 06:46:00 PM 2012  

Post a Comment

<< Home