Friday, August 31, 2012

macsó csajok nevelése...

Fura mi? De biztos láttál (hallottál) már Harley-Davidson motort közelről, magad mellett, ahogy mennydörög, rajta kigyúrt, tetkós pasik, cowboy csizma, RayBan napszemüveg, copf stb. (Ha még nem az Easy Rider c. kultfilmből tán visszajön, nem? Amúgy meg Alsóörsön találkozót is szoktak tartani, ágyúdörgés a környék, ott is csodálhatod. Fura mi?

Na, szóval a cég megelégelte, hogy ez a járgány csak macsó image-t képvisel és Manhattan-ben bemutatta női csapatát, Harleyen sisakban, RayBannel, bőrszerkóban, ahogy kell. Ha már PC (politically correct) világ van, legyen már női macsó is – hozzávaló cucc ugyan pár milla, (plusz ruha, csizma, derékvédő – mit tudom én - de megéri, Nem? (az egészről az FT tudósított augusztusban).
Én bírom az ilyen kiruccanást, nyilván nem világmozgalom (habáááár… globalizáltban élünk, elképzelhető.) Anyú megfőzi az ebédet, elviszi a gyereket az oviba, aztán felpattan a HD-jára és megy egy kört barátnőivel a suburb utcáin (vagy Bangladezsben, netán Drezdában - akárhol).


0 Comments:

Post a Comment

<< Home