Tuesday, January 17, 2012

a csajok macsókra várnak

Én meg írom itt a macsó-kritikákat. Pl azt a férjet, aki pár év után azzal hagyta ott feleségét és két gyerekét h nem bír megbirkózni a nő rákos megbetegedésével, inkább lelécel. A másik azt mondja,hogy megunta a nő seggét, rossz vele a szex – lelécel. (Csaj már van…)
Szóval ennek fényében mondom, hogy divatba jön a macsó. (Nem saját ötlet, a Der Spiegel uj számában van egy esszé erről. (Szerzáje: Christoph Scheuermann)Miszerint a nők (25-30 körül) unják a nyafizó, kezdeményezni nem merő, puhány srácokat. (Indiana Jones mit iPhone – irja a dolgozat írója.) Mert hogy ez a generáció (nők) megízlelte a karrier, sőt a hatalom ízét, már nem elnyomott háziasszony, mint nagyi volt 60 éve, hanem döntésképes. És nem tudnak igazán beleszeretni pasikba, akik nem tudják mikor kell egy nőt megcsókolni, tele vannak szorongással, inkább anyjukkal élnek, de a legnagyobb baj, h nem mernek közeledni, - csak beszélgetni akarnak - félnek a kötöttségektől,pedig nem ők (nők) nem akarnak semmi, mindenük van. (Na jó – gyerek kell…) Röviden: a pasik félnek a nőktől. Már írtam ilyen blogot korábban, de ez itt most komolyban megy.
Optimier-Frauen-nek nevezi őket – nem vad feministák, nem is lágy kislányok. Egyéniségek.

Jöjjön az a pasi és szorítsa neki az ajtófélfához – gondolják. Igaz,hogy közben határidőnaplójuk jár a fejükben, mégis - baromira szeretnének belezuhanni egy nagy szerelembe. Csak a kemény pasik tűntek el.

(én meg jövök itt valami kellemes kis Mozart klimpirrel, csevegek neki Murakami Haruki legújabb regényéről, mennék színházba is (Örkény-be Jelinket nézni, az a szerző jó kemény csaj ám...) Láttam rajta h csak udvariasságból bólogat... Aztán elolvastam ezt a "használati utasítást".) Hát így esik pofára az ember, ha nem vigyáz. Gyorsan fordulnak a szelek és divatok...
akkor se leszek macho.

6 Comments:

Anonymous bölcsészhallgató said...

http://www.youtube.com/watch?v=DpXTMRqKbdQ

Fri Jan 20, 05:09:00 PM 2012  
Blogger alma said...

szép kis doku-film:) a rajzok bombajók, a szövegek bájosak. (Férfiak nem tunnak beszééni...)
jaj nagyon teccik ez a rajzmodor, soxor meg fogom nézni, köszi

Sun Jan 22, 04:51:00 PM 2012  
Anonymous bölcsészhallgató said...

Most jöttek le a falvédőről :)

Mon Jan 23, 12:29:00 AM 2012  
Blogger alma said...

bölcsészhallgató: látszólag igen, - valójában nagyon tanulságos. Én azt hittem, falun nincs "titkos" szex, viszony stb.

Tue Jan 24, 06:16:00 PM 2012  
Anonymous bölcsészhallgató said...

Én a rajzokra értettem.:)

Tue Jan 24, 10:32:00 PM 2012  
Blogger alma said...

na jóóóóó, pasik (csajok) falun se jönne falvédőről (nem két dimenziósak:)))

Wed Feb 01, 05:23:00 PM 2012  

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home