Saturday, February 04, 2012

varázs

A klub lőterén mindig marhulunk: nemcsak a tréning van, meg a meló megy órákon át, szusszanni is kell néha. Egy ilyen szünetben kisült, hogy az edzőm becsajozott. Jaj dehogy is: beleszerelmesedett egy tanítványába. (30 éves). Először szégyellte, - úgy csinált, mintha nem is, senki se tudott róla, sőt: udvarolni se mert neki. (65 éves) De azért hetente négyszer együtt voltak – a pályán… Végül a csaj ugratta ki a nyulat a bokorból: első csók suttyomban, aztán hazavitte. Most olyan boldog, hogy rossz ránézni.
Sudár nő, szigorú arc jó felépítés (kitűnő lövő, szintén természetesen). „Hazavittem”, mondja az edzőm mintegy mellékesen, de érzem hangján a szorongást: mi lesz ebből? Mindegy, mondom, tart ameddig tart, ekkora mákot az életben nem tudsz még egyszer kikapni.
Persze a fiuk mindent megbeszélnek (állítólag a csajok is…) szóval hogy ő még ilyet nem élt meg: másfél napig ki se mozdultak a szobából. De ami a legfurcsább a lánynak is vadi új volt ez az élmény és most éjjel nappal együtt vannak, (túlzok: a nő bankban dolgozik, sok ideje nincs…) De hogy milyen végtelen a testek csodája.
Jó, az ember akaratlanul is irigykedik, de ez a pasi megérdemelte: aranyszívű, jóvágású ffi, évek óta egyedül, csak a meló. Most meg … csodálkozik. (Egy darabig szégyelte kicsit magát – vagy éppen büszkélkedett, nem tom) hogy ilyen idős korban még szerelmes tud lenni, meg hogy bele is szeretnek.
Helyes pacák, megérdemli.
De akkora balhé lesz belőle, amilyet még nem látott a világ. Mert mindig balhé lesz a boldogságból. (ami rövid szünet az élet rémség-folyamában...)

U.i.: Klassz, mi? Csak azért ne felejtsd el, hogy pl. egy nő 50 felett sincs abban a helyzetben, hogy udvaroljon neki valaki - pláne fiatalabb. Örül ha 50 évesen épp van valakije - ehhez viszont irtózatosan meg kell dolgoznia (fittnesz, ruhák, kozmetikus,
fogyókúra. Plusz - a depi legyűrése. Hát ilyen asszimetrikus az élet. (Nagy szar, mondanám egyszerübben.)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home