Thursday, July 18, 2013

Emlékszel arra, hová tetted két perce a szemüveged?


Azt írják komoly helyeken, hogy Angliában (meg másutt) nagyot javult az idősek memóriája, agybeli képessége, más szóval jelentősen csökkent a dementia előfordulása. Egy fenét, gondolom én. Nincsenek csodák, én pl. egy fél marék agyfényesítővel élek naponta – kitűnő hatása van – az angol szeniorok pedig több ilyen bogyó közül válogathatnak és tömhetik magukba a megvilágosító pirulákat, szóval frankón ki van pucolva az agytekervényük. De lehet h többet tornásznak, futnak, rejtvényfejtés legendásan jó hatású – szóval rájöttek, hogy jobb frankó fejjel élni és ehhez pörgetik fel a segédanyag (agy stimuláns) gyártást, szóval keményen gyúrnak a gyógyszergyárak (nagy üzlet ám az öregek feje, hű, de mekkora…). Persze az élet maga rettegés: ha holnaptól hiánycikk lesz az agyfényesitőm, vagy kisül h rákkeltő és betiltják - kész, vége lesz a dalnak, és felöltözés után azon fogom törni a fejem, hogy vajon fel vettem-e az alsómat.

5 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Nekem nem "fussa" ilyen ütős anyagra. :))
Csak gyógyszertárban vény nélkül kapható 1200 mgr-os Lecithin kapszulát szedek. (100 kapszula 3400 Ft)Napi egy kapszula. Most próbálok még beszerezni repce olajat, ami Omega-3 zsírsavat tartalmaz. Szigorúan csak nyersen !!! Ez kitisztítja az ereket, még az agyban is... Csak brutális ára van, 1300 Ft / liter. Drágább mint az oliva olaj, mely azonban nem sokat ér. Szóval gyűjtögetem a repcére a pénzt. :))

Thu Jul 18, 11:08:00 PM 2013  
Anonymous Anonymous said...

Az angolok (különösen a londoniak) nagyon élen járnak a stimuláló szer fogyasztásban.
Állítólag a Temze vizében állandóan kimutatható mennyiségű antidepresszáns van. Mert ugye a tisztított szennyvíz a Temzébe kerül, de ez a szer nem bomlik le a tisztításnál. Arrafelé a halak is jókedvűek. :))

Sat Jul 20, 07:27:00 PM 2013  
Anonymous Anonymous said...

"Emlékszel arra, hová tetted két perce a szemüveged? "
Igen, emlékszem. De mit érek vele, ha már nincs ott, mert valaki ellopta? :(

Sat Jul 27, 05:00:00 PM 2013  
Blogger alma said...

lehet,hogy a londoniak tudják mit csinálnak...:)

Wed Jul 31, 02:58:00 PM 2013  
Blogger Unknown said...

a Temzéből derült ki az is hogy sokkal többen kábítószereznek mint korábban gondolták - plusz a rengeteg fogamzásgátló ami a szegény halakat vágja haza.

Mon Dec 02, 09:24:00 PM 2013  

Post a Comment

<< Home