Wednesday, August 10, 2005

a digifotós teste

Van egy fogadásom, hogy az újra kezdett kefélésről (Washington, Capitol Hill, gyakornoknő plusz 6 pasi) elő fog kerülni ilyen-olyan fotó. Mert digi terjedésével mindenütt akad gép, ott is ahol senki se gondolná, itt is lesz. Ha nem leveszik a biztonsági kameráról. A Lewinsky-botrány után állig begombolkozva járkáltak a fószerek (csajok) a Ház folyosóján, de a ciki idők elmúltak, (Clinton ma már kellemes emlék), „no akkor kezdjük előröl”, mondták a fiúk-lányok. Bürószexnek nincs párja, így a „washingtonian” blogja kapcsán egy fószer, - ki tudja miért?
A sztori egyelőre szolid sóder formátumban terjed, a digi fogja feldobni, - a doktor (Kenneth Starr) már hegyezi a ceruzáját (bár egy életre elintézte magát, és hiába hegyez…) A security meg egy digi-detektoron dolgozik, - ami jelezni fog, ha a zsebben, blúzban ott a digi - akkor talán nem cipelik magukkal az íróasztal tetejére (fiuk-lányok). De megsúgom, akkor is lesz fotó – mert ma már a cerka is fotógép. (Nem az, stupid, hanem amivel írják a memo-t.) Ld. az Iraki balhét.
Egyébként a csajszi fotóként már a Hálón. A performance is jön, ne félj.

1 Comments:

Blogger alma said...

A Washingtonian nevű spíné közreadta szerelmi/szexuális viszonyanak gyűjteményét, minden este másssal mehettem haza – volt a dolog lényege. Ehhez szólt hozzá most itt ezt:

Wed Aug 10, 04:45:00 PM 2005  

Post a Comment

<< Home