Wednesday, November 20, 2013

megjelent az első tacepao


az utcánkban. (Biztos tudod mi a tacepao: kínai falújság, kiragasztva, hogy tömegek tudják olvasni, nem kell megvenni, - meg aztán az is benne van, ami az újságokban nincs. Azt nem tom, hogy ma is van-e még ilyen Kínában. Facbook-korban élünk.) Ez a most kirakott kicsit hosszú, felét le is ragasztották hírdetéssel, de ki van ragasztva, s persze valaki megírta. A felesleges utcafelújításokról. Pénzkidobás, mondja a szerző.

A tacepao érdekes: az ellenzéknek nincs felülete ahol megszólalhat – egy tévé és egy rádiófrekcencia, nem sok… a tacepao – gondolom – ezt akarja pótolni. Meg aztán név nélküli a szöveg, vagyis a fószer fél, hogy baja lesz, ha elmondja a véleményét.

Vegyes műfaj. (Lehet hogy másutt már régóta van ilyen…)

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

"A tacepao érdekes: az ellenzéknek nincs felülete ahol megszólalhat – egy tévé és egy rádiófrekcencia, nem sok… a tacepao – gondolom – ezt akarja pótolni."
Az a banda, amelyik padlóra küldte a "modern magyar baloldalt" és elintézte, hogy ne legyen megszólalási felülete, - még most is hazudik, az egyik utolsó "felületen" - a Klubrádión. Szilvásy Gy. volt titokminiszter gyakorlatilag úgy beszélt ma (2013 nov. 20. délután), mintha csak a TV-ből értesült volna 2006 őszén, hogy mi történt, az MTV épületében.
Az ilyen, - mindenkit hülyének néző - fazonok miatt nincs most az ellenzéknek megszólalási felülete.

Wed Nov 20, 07:28:00 PM 2013  
Blogger alma said...

azért volt itt három-négy-nyolc év kampány is tüntivel, kossuth térrel stb.jó a szocik hülyék voltak, ma sem értik a médiát, de semminek sincs csak egyetlen oka.

Sun Dec 01, 09:25:00 AM 2013  

Post a Comment

<< Home